Biramo 10 najzanimljivijih fotografija kamiondžija #MiVozimoZbogVas

Želimo da vidimo vaše kamione, kabine i vas. Jedinstvena berza tereta i transporta platforma NadjiTuru.rs i vaša omiljena Facebook Group Berza Vozača Kamiona organizuje nagradnu igru za sve vredne i profesionalne vozače na teritoriji Republike Srbije.


Hajde da nam malo duže čekanje u kamionu usled vanredne situacije izazvane pandemijom Covid 19 prođe brže i interesantnije. Slikajte selfi, objavite na svoj Facebook profil (opcija javno) i ukucajte #MiVozimoZbogVas #NadjiTuruRS #GrupaBerzaVozacaKamiona. Biramo 10 najinteresantnijih fotografija naših kamiondžija i nagrađujemo.


Pravila igre


Šta je potrebno da uradite? Slikajte selfi u kabini vašeg kamiona, atmosferu u kojoj vozite ili se fotografišite ispred vašeg kamiona. Molimo da zbog vaše bezbednosti ne koristite mobilne telefone u toku vožnje. Bezbednost je na prvom mestu. Slikajte selfi u toku pauze za kafu, na početku ili kraju radnog dana.


Fotografija bi trebalo da pokazuje vašu kreativnost i ono što jeste vaša svakodnevica. Morate znati da se bavite veoma važnim poslom svakoga dana, a mi to želimo da nagradimo.


Sliku objavite na svom ličnom Facebook profilu, fotografija mora biti objavljena na Public (opcija deli Javno, kako bi je svi videli) i upišite tri obavezna haštaga:


#MiVozimoZbogVas #NadjiTuruRS #GrupaBerzaVozacaKamiona


Ukoliko izostavite #haštagove ili zaboravite da podelite fotografiju uz opciju deli Javno, nećete biti vidljivi nama koji želimo da vas nagradimo.


Nagrade


Najbolja fotografija i 1 mesto osvaja nagradu Grupe Berza vozača kamiona i poklon paket platforme NadjiTuru.rs:


-         Vaša fotografija biće objavljena na naslovnoj strani Grupe Berza vozača kamiona u roku od 10 dana, a poklon paket platforme NadjiTuru.rs poslaćemo vam na kućnu adresu


Prvih 10 fotografija, koje se budu našle u najužem izboru, osvajaju poklon paket platforme NadjiTuru.rs.


 Nagradna igra trajaće 15 dana od dana objave kako biste imali dovoljno vremena da osmislite kako želite da nam se predstavite.


Ocenjivaćemo stil vaše kabine - vaše kancelarije, urednost i preglednost forografije. Mi smo sigurni da je vaša „kancelarija“ uredna, ali i „kreativni haos“ može biti veoma zanimljiv za fotografisanje. Originalne i najzanimljivije fotografije naćiće se u top 10 fotografija. Budite kreativni, fotkajte ono što predstavlja vašu svakodnevicu, realnost i očekujte zanimljive nagrade.


Grupa Berza vozača kamiona na društvenoj mreži Facebook predstavlja jedinstvenu zajednicu kamiondžija koja okuplja više od 22.000 članova. Cilj ove grupe je razmena informacija o oglasima i potrebama firmi za vozačima.


NadjiTuru.rs predstavlja digitalnu platformu berze tereta i transporta koja okuplja špeditere i profesionalne vozače na jednom mestu. Biranjem strane i jednostavnom registracijom možete postati konkuretniji na tržištu, obezbediti uvek pun kamion uz povratne ture i pouzdane klijente.

Podeli ovaj blog