Brži i jednostavniji transport robe

#platforma

Problemi sa prevozom robe, naročito u toku letnje sezone kada je brži i efikasniji transport neophodan mogu predstavljati izazov za špeditere. Takodje, ukoliko u zalihama imate više robe koju treba transportovati ali nedovoljno vozača postoji jednostavno rešenje koje vam nudi specijalno dizajnirana aplikacija NadjiTuru.rs


Povećanja potražnja za odredjenom robom takodje moze predstavljati problem u lancu logistike jer se ona razmenjuje mnogo brže od vremena koje je potrebno za njenu nabavku. Špediterske kompanije su samim tim primorane da u odredjenom trenutku vrše nabavku u većim količinima što predstavlja problem u proticanju cash flow-a.

Korišćenjem aplikacije NadjiTuru.rs moći ćete na veoma jednostavn način da rešite probleme sa kojima se suočavate. Instaliranje i korišćenje aplikacije je besplatno, a ono što vam omogućava jeste da nadjete turu po vašoj meri u bilo kom trenutku. Aplikacija se instalira preko običnog pretraživača i kada je automatski sačuvate moći ćete da je koristite bez internet konekcije.

Glavni cilj jeste da se omogući brži, lakši i jednostavniji transport robe kao i direktna komunikaciju sa vozačima.

Podeli ovaj blog