Digitalizacija u logistici

#platforma

Digitalizacija koja obuhvata savremeno društvo ne podrazumeva smo korišćenje društvenih mreža već je ona postala značajna karakteristika u procesu poslovanja. Uz pomoć digitalizacije poslovanje postaje sve brže ali se povećava i konkurentnost logističkih firmi.

Kada govorimo o prometu robe najbitnija karakteristika jeste vreme jer se na osnovu njega meri ekonomska dobit ili eventualni gubitak. Izazov jeste ostati u kontktu sa vozačima, odnosno naći dovoljan broj vozača za robu koju želite da isporučite.

undefined


Pored toga, prevoznici često imaju takozvane prazne ture, te samim tim nemaju maksimalnu dobit za predjenu kilometražu u toku dana, nedelje ili meseca. Proces digitalizacije predstavlja olakšanje kako špediterima tako i vozačima jer uz pomoć aplikacije mogu doći do rešenja za probleme sa kojima se suočavaju.

Jednom kada se kroz nekoliko jednostavnih koraka registrujete na platformu NadjiTuru.rs, moći ćete da nadjete u trenutku prihvatanja ponude i listu povratnih tura, te na taj način obezbediti sebi ispunjenu radnu nedelju na način koji vama odgovara. Sve što vas deli od odluke jeste instaliranje aplikacije koja je dostupna preko običnog pretraživača potpuno besplatno.

Podeli ovaj blog