NADJI TURU DO USPEHA

#platforma

Točak kakav danas poznajemo nastao je na tlu Mesopotamije i to pre više od 3500.godina p.n.e. Razvitak prvog točka i transportnog vozila omogućio je ljudima razmenu dobara, informacija i prevoz do željenog mesta. Bilo je potrebno mnogo vremena kako bi razni izumitelji uvideli sve prednosti jednog naizgled prostog otkrića kakav je TOČAK. Od kočija do savremenih kamiona koje danas koristimo za prevoz robe, revolucija transporta ide korak dalje. Veliki proizvođači kamiona uveliko rade na razvoju električnih pogona, digitalizacija ulazi u zakonske regulative a mala i srednja preduzeća spremno koriste napredne tehnologije. Trendovi tržišta diktiraju uslove transporta, dok klijenti očekuju efikasan i brz prevoz robe uz smanjenje troškova.

Uvideli smo potrebe prevoznika i špeditera, logističkih kompanija i trgovinskih lanaca i sa tim razlogom poboljšali platformu Nadjituru.rs. Inovativna rešenja olakšaće korišćenje platforme, a našim klijentima omogućiti postavljanje i nalaženje tura po specifičnim kriterijumima. Težak zadatak koji se postavlja pred prevoznike na sve više zahtevnom tržištu jeste kako istaći sebe kao profesionalnog i pouzdanog partnera. Nekada su se poslovi zaključivali u kafani uz meze i opušten razgovor o životu na točkovima, a danas je za ugovaranje posla dovoljno da se prijavite na platformu Nadjituru.rs i izaberete stranu.

Prevoznicima nudimo:

- Dvostruku zaradu uz povratne ture

- Više slobodnog vremena jer birate ture koje želite da vozite

- Dostupne ture sedam dana u nedelji gde god bili


Firmama za logistiku i transport nudimo:

- Upoznavanje pouzdanih partnera za transport robe u slučaju kada su vaši kapaciteti transporta popunjeni

- Postavljanje ture potpuno besplatno

- Mogućnost isticanja tura i ugovoranje posla u najkraćem roku

USPEŠAN PREVOZNIK

Osnovali ste svoju firmu za transport raznovrsne robe i ne uspevate da se istaknete na tržištu? Novi ste u poslu i potreban vam je stalni anganžman. Napravite nalog na platformu Nadjituru.rs i ugovorite siguran posao prema zahtevima klijenata. Birajte ture koje ćete raditi i obezbedite dovoljno slobodnog vremena za druženje sa prijateljima. Uz uvek dostupne ture osigurajte finansijsku izvesnost. Prevozite robu već 25godina ali se slabo uklapate sa željama i potrebama klijenata na modernom tržištu? Svi govore o „nekakvoj“ digitalizaciji koju su uveli, a vi ne razumete o čemu se tu uopšte radi? Vrlo je jedostavno, pristupačno i bezbedno. U nekoliko koraka napravite nalog na platformi popunjavanjem osnovnih podataka o Vašem preduzeću. U najkraćem roku Vaši podaci biće provereni. Provera prevoznika i preduzeća obavlja se radi bezbednosti svih učesnika u poslovnoj komunikaciji. Pristupanjem na platformu videćete istaknute i postavljene ture koje možete otključavati točkićima. Do točkića je lako doći, uz mesečnu pretplatu od 9000 dinara koja Vam omogućava neograničen broj otključavanja tura. Sloboda koju Vam pruža platforma da organizujete Vaše poslovanja je ogromna, obezbedite sebi onoliko točkića koliko tura želite da vozite, otključavanje jedne ture vredi 50 točkića (1 točkić =1 dinar).

 Kako do željene ture:

- Registrujte Vaše preduzeće na platformu

- Otključavajte pojedinačne ture i informišite se o specifičnim zahtevima klijenata

- Uz mesečnu članarinu otključavajte neograničen broj tura

- Vozite povratne ture i ne dozvolite da Vaš kamion bude prazan

PAMETAN LOGISTIČAR

Razmišljate kako da unapredite poslovanje i olakšate sebi? Sredite dnevni raspored uz efikasnu platformu Nadjituru.rs. Zašto je važno uštedeti vreme, unaprediti organizaciju posla i ponuditi profesionalnu uslugu. Zato što svako od nas želi zadovoljnog klijenta. Kako bi Vaš klijent dobio isporuku tovara na vreme potrebno je ispoštovati sve zahteve i rokove. Niko ne voli robu u skladištu koja gubi na kvalitetu zbog neorganizovanosti i nedostatka transporta. Registracijom Vaše firme i verifikacijom možete postaviti neograničen broj tura besplatno. Jedna tura definisana je određenim specifičnostima koje sami unosite. Od mesta utovara, do mesta istovara, težina robe, potrebna veličina vozila kojim se Vaša roba može prevesti. Platforma je detaljno prilagođena raznovrsnim mogućnostima izbora. Mislili smo na sve vrste kamiona, težine i načine utovara i istovara. Obezbedite vidljivost najhitnijih tura na digitalnoj platformi uz opciju istakni turu. Istakni turu pomoći će Vam da Vaša tura bude na samom vrhu početne stranice kada prevoznici traže ture koje žele da voze. Isticanje ture Vam omogućava sigurno ugovaranje posla za samo 100 točkića. Digitalnu valutu Točkić možete kupiti popunjavanjem uplatnice i uplatom željenog iznosa.(100točkića =100 din)

 

Digitalizacija nije nikakav bauk već praktična primena novih tehnologija. Prihvatite svetske trendove i postanite konkurentni na tržištu uz platformu Nadjituru.rs. Registracija je jednostavna, a korisničko iskustvo unapređeno. Delujte sigurno i organizujte Vaše poslovanje na način koji Vama odgovara. Pola obavljenog posla je digitalna organizacija, zar ne? Unapredili smo platformu u cilju vašeg zadovoljstva.

Kod nas važi pravilo – Uspešan klijent je zadovoljan klijent.

Podeli ovaj blog