Kako uz berzu slobodnih kamiona organizovati hitan prevoz robe?

Potreban vam je hitan prevoz tereta? Platforma NadjiTuru.rs razvila je berzu slobodnih kamiona. Uz nove mogućnosti na platformi NadjiTuru.rs slobodni kamioni dostupni su na klik od vas.


Postupak otključavanja i biranja slobodnih kamiona u koracima:


  1. Odaberite kategoriju kamiona koja Vam je potrebna
  2. Odaberite grad u kojem tražite slobodan kamion
  3. Otključavanje informacija o kamionu košta 50 Točkića


Radite u firmi koja se bavi logistikom i organizovanjem prevoza razne robe za svoje klijente i svakodnevno se suočavate sa brojnim izazovima. Jedan od izazova je pronaći slobodan kamion u trenutku potražnje. Drugi izazov predstavlja organizacija poslovanja u cilju zadovoljnih klijenata i isporuka robe u zadato vreme. Kako biste se organizovali u skladu sa potrebama i potražnjom tržišta i vaših klijenata koristite digitalnu platformu berze tereta i transporta NadjiTuru.rs, a od danas i berzu slobodnih kamiona. Zvuči sjajno, jer to i jeste. Idealno rešenje za sve hitne utovare robe koje pred vas postavljaju zahtevni klijenti.


U videu pogledajte detaljno objašnjenje - kako da pristupite berzi slobodnih kamiona i kako otključati više informacija o profesionalnom vozaču?


Korišćenje nove mogućnosti na platformi je jednostavno. Berza slobodnih kamiona nalazi se na vrhu Radne table. Prvo odaberite grad i kategoriju kamiona koja Vam je potrebna. Ukoliko Vam odgovara veličina kamiona/kategorija i grad u kome se može utovariti teret, kliknite narandžasto dugme za otključavanje informacija o slobodnom kamionu. Pre samog otključavanja slobodnih kamiona proverite da li na vašem profilu imate dovoljno točkića, jer otključavanje jednog slobodnoga kamiona iznosi 50 točkića ꞊ 50 rsd.


Otključavanjem  slobodnih kamiona dobijate:


  •  Slobodne kamione u svakom trenutku
  • Savršenu organizaciju poslovanja
  •  Praćenje berze slobodnih kamiona u realnom vremenu
  • Pouzdane partnere
  • Zadovoljne klijenteUz neograničenu mogućnost biranja slobodnih kamiona i otključavanja kontakt informacija o njima dovešćete organizaciju svog poslovanja do željenog napretka. Otključavanje slobodnih kamiona i dodatnih informacija dostupno vam je svakoga dana u svakom trenutku. Slobodni kamioni dostupni su u roku od 24h zato je važno da svakodnevno proveravate berzu. Veoma je lako organizovati transport robe klijenta kada na berzi slobodnih kamiona imate neograničen broj slobodnih kamiona u svakom trenutku. Na platformi NadjiTuru.rs nalaze se isključivo pouzdani partneri sa kojima ćete imati priliku da kroz novu berzu slobodnih kamiona sarađujete.

Podeli ovaj blog