Koraci za postavljanje ture

#platforma

Postaviti turu nikada nije bilo jednostavnije - NadjiTuru.rs Vam omogućava da u nekoliko jednostavnih koraka postavite turu i dodjete do posla sa uživanjem. U nastavku pogledajte koji su to koraci koji Vas dele od posla.

Prvi korak - registrujte se

Klikom na dugme registrujte se otvoriće Vam se stranica sa dva prozora, odaberite opciju Nadji turu. Nakon toga unestie sve potrebne podatke - ime, prezime i broj telefona.


undefined
undefined


Informacije o Vašem preduzeću

U sledećem koraku odaberite neku od ponudjenih opcija za registrovanje u zavisnosti od toga da li ste špediter, proizvodjač, prevoznik, trgovina ili odabirom opcije ostalo.

undefined


Dodatne informacije o preduzeću

Kliknite na sledeći korak i unesite sve podatke o Vašem preduzeću – ime, broj telefona, grad - klikom na opciju iz padajućeg menija, adresu, broj ulice, PIB, matični broj preduzeća kao i broj tekućeg računa.

undefined


Korisnički nalog

U nastavku, klikom na sledeći korak, uneiste Vašu e-mail adresu, kreirajte šifru korisničkog naloga i potvrdite šifru. U dnu štiklirajte dva  kvadratića o prihvatanju opštih pravila korišćenja i prijavite se na bilten.

undefined


Drugi korak – postavite turu

Unesite, klikom na opciju iz padajućeg menija, grad utovara, adresu utovara i datum.

undefined


Utovar – istovar

U ovom koraku odaberite grad utovara, adresu, broj ulice, način utovara, datum i vreme.

Isti postupak ponovite u donjoj koloni sa informacijama za istovar – grad, adresu, broj ulice, način istovara kao i datum i vreme.

undefined


Kategorija

 U ovoj sekciji odaberite kategoriju kamiona, težinu i dužinu tereta. Iz padajućeg menija odaberite i način pakovanja, vrstu utovara i dimenizije palete.

undefined


Informacije o plaćanju

Popunite informacije o željenom odloženom plaćanju, odaberite ko snosi troškove za korišćenje platforme i datum isteka ture.

undefined


Pregled ture

Pregledajte turu pre nego što je postavite.

undefined


Treći korak – izaberite najbolju ponudu

Klikom na opciju Vaše ture u gornjem desnom uglu pregledajte sve ture koje ste postavili i ponude koje su stigle. Odaberite najbolju ponudu. Tek nakon prihvatanja ponude bićete u mogućnosti da vidite infomacije o vozaču – do momenta prihvatanja ponude sve se odvija anonimno. 

undefined


Podeli ovaj blog