Koraci za pronalaženje ture

#platforma

Pronaći turu nikada nije bilo jednostavnije – NadjiTuru.rs Vam omogućava da se u nekoliko jednostavnih koraka registrujete i dodjete do posla sa uživanjem. U nastavku pogledajte koji su to koraci koji Vas dele od posla.

Prvi korak – registrujte se

Klikom na dugme registrujte se otvoriće Vam se stranica sa dva prozora, odaberite opciju Tražim turu. Nakon toga unesite sve potrebne podatke – ime, prezime i broj telefona.


undefined


Informacije o Vašem preduzeću

Kliknite na sledeći korak i unesite sve podatke o Vašem preduzeću – ime, broj telefona, grad - klikom na opciju iz padajućeg menija, adresu, broj ulice, PIB, matični broj preduzeća kao i broj tekućeg računa.


undefined


Korisnički nalog

 U nastavku, klikom na sledeći korak, uneiste Vašu e-mail adresu, kreirajte šifru korisničkog naloga i potvrdite šifru. U dnu štiklirajte dva kvadratića o prihvatanju opštih pravila korišćenja i prijavite se na bilten.


undefined


Drugi korak – kupite točkiće

U zavisnosti od kilometraže koju želite da predjete možete odabrati automatski ponudjenu količinu točkića ili uneti lični iznos. Ukoliko ćete preći 150km neophodan broj točkića je 150 – jedan točkić vredi 7 dinara tako da je suma koju ćete platiti 1, 050 dinara. Klikom na dugme kupite uspešno završavate drugi korak.


undefined


Treći korak – dodavanje kamiona

Opciono možete uneti ime kamiona. Neophodne informacije jesu ime i prezime vozača, kontakt telefon vozača i registarski broj. Opciono možete uneti VIN broj.

Odaberite kategoriju vozila iz liste koja je ponudjena kao i količinu nosivosti iz liste. Kliknite na dodajte kamion.


undefined


Četvrti korak – pronadjite turu i ponudite cenu za koju ćete voziti

Kliknite na opciju ture u gornjem desnom uglu i iz padajućeg menija odaberite grad iz koga vozite, te dodajte datum i vreme utovara - kliknite na opciju pretraga. Nakon toga pojaviće Vam se lista tura koje su postavljene iz mesta koje ste odabrali. Kliknite na odredjenu ponudu i u gornjem desnom uglu unesite Vašu ponudu u dinarima po km – kliknite na dugme potvrdi. Ovim ste uspešno završili process registracije i pronalaska posla. 


undefined
undefined


Podeli ovaj blog