NOVE POGODNOSTI! 50% popusta za provizije na ime troškova akontacije za službeni put!


Klikom do ture po Vašoj meri uz OTP banku i NadjiTuru.rs!


Organizacija poslovanja i radnog vremena odavno ne izgledaju kao pre 30 godina. Digitalni proizvodi deo su naših života i bez njih se ne može zamisliti funkcionisanje savremenog čoveka. Više tehnologija navodi nas na više povezivanja i saradnju sa ljudima koji nam mogu pomoći, olakšati.


Jedna takva saradnja između NadjiTuru.rs i OTP banke započeta je u korist klijenata iz oblasti transporta i logistike, u julu ove godine. OTP banka i NadjiTuru.rs prepoznaju važnost logistike i transporta i svakodnevno pružaju podršku ka napretku i razvoju ovog sektora. Ovog puta saradnja donosi proširene bankarske usluge za sve registrovane korisnike berze tereta i transporta NadjiTuru.rs.


Pored dosadašnje osnovne ponude OTP Banke


  • 0 rsd mesečno - Bankarske usluge bez fiksnih troškova, Praktik ili Klasik paket prvih 6 meseci
  • Povoljna Lizing ponuda za nabavku vozila teretnog programa


Banka omogućava i NOVU POGODNOST


  • 50% popusta za provizije na ime troškova akontacije za službeni put do kraja godine

undefined


Šta to znači za Vas?


U toku promo perioda imate mogućnost da kao klijent OTP banke iskoristite 50% popusta u troškovima naknade za isplaćene akontacija za službeni put. Trenutni cenovnik za plaćanje akontacije i razlike po konačnom obračunu za službeni put se umanjuje za 50%.


Dodatne informacije o celoj OTP ponudi možete pročitati OVDE.


Vaša berza tereta i transporta NadjiTuru u saradnji sa OTP bankom je pripremila povoljne bankarske ponude za razvoj vašeg poslovanja.


Sledeći korak je na vama.

Podeli ovaj blog