Novi vid zarade za profesionalne vozače - BERZA SLOBODNIH KAMIONA

Otvorili smo novu mogućnost za profesionalne vozače kamiona - BERZU SLOBODNIH KAMIONA. Postavite Vaš slobodan kamion na berzu kamiona i obezbedite sebi sigurnu zaradu i uvek pun kamion. Platforma NadjiTuru.rs radila je na razvoju platforme i svim vozačima donela novi vid zarade. Registrujte se i saznajte kako da dodate Vaš slobodni kamion.


 Postupak dodavanja slobodnih kamiona u koracima:


  1.      Izaberi željeni kamion
  2.       Upišite grad
  3.      Unesite dodatni opis ukoliko imate potrebe
  4.      Pritisnite dugme – Dodaj slobodan kamion


Ne morate više da tražite posao, od sada posao nalazi Vas. Jednim klikom i Vaš kamion je sada na berzi slobodnih kamiona i ljudi će vas kontaktirati. Na primer, odvezli ste turu u Novi Sad iz Vranja, da se ne biste vraćali prazni postavite kamion na berzu i zaradite u oba pravca transporta. Zastoji i čekanja više ne moraju da se dešavaju. Organizujte vaše poslovanje, kamione i vozače na jednoj platformi – NadjiTuru.rs.


U videu pogledajte detaljan postupak kako možete dodati Vaš kamion na berzu slobodnih kamiona.


Izaberite željeni kamion iz Vaše liste unetih kamiona, grad u kome se nalazi Vaš kamion i dodatni opis po želji. Nakon popunjavanja obaveznih polja pritisnite dugme Dodaj slobodni kamion. U pregledu trenutno slobodnih kamiona videćete sve kamione koje ste dodali i dugme Ukloni. Vidljivost Vašeg dostupnog kamiona ograničen je na 24 sata. Kada ostvarite saradnju sa partnerom kome je kamion vaših specifikacija potreban, potrebno je da pritiskom na dugme Ukloni kamion sklonite sa liste raspoloživih kamiona.


Dodavanje slobodnih kamiona obezbediće Vam:


  • Bolju organizaciju posla
  • Novu priliku za zaradu
  • Saradnju sa pouzdanim partnerima
  • Neograničen broj dodavanja slobodnih kamiona
  • Besplatna vidljivost


Nova mogućnost dodavanja slobodnih kamiona na berzu kamiona nudi brojne pogodnosti, a broj postavljenih kamiona nije ograničen. Organizacija posla nikada nije bila lakša, postavljanjem dostupnih kamiona za prevoz tereta imaćete uvid u ličnu organizaciju svog voznog parka. Nove prilike za sigurnu zaradu su mnogostruke, a saradnja sa pouzdanim partnerima na digitalnoj platformi NadjiTuru.rs zagarantovana. Neka vaši kamioni nikada ne budu slobodni duže od 24časa. Ova opcija je besplatna za sve profesionalne vozače i neograničena za broj dodavanja slobodnih kamiona.

Podeli ovaj blog