Sanja Živković - "Zadovoljan korisnik cilj postojanja berze tereta i transporta NadjiTuru.rs"

#dijalog-sa


Posvećenost misiji – zadovoljan korisnik iznedrila je zanimanje Customer Success Manager-a. Na toj poziciji u BAD SISTEMS timu radi Sanja Živković, komunikativna, empatična, a pre svega profesionalna ličnost.


Ukoliko ste imali pitanja Šta je platforma NadjiTuru.rs, kako se koristi i šta nudi, morali ste da čujete njen glas uz detaljno uputstvo.


Rad sa ljudima koji industriju transporta i logisitke shvataju veoma ozbiljno motiviše sve nas koji u ovoj oblasti radimo. Direktan kontakt sa auto-prevoznicima, špediterima, firmama za uvoz ili izvoz robe ostvaruje koleginica Sanja u želji da svima pomogne.


Na poziciji Customer Success Manager-a radi više od godinu dana i odgovara na pitanja kako da uspešno koristitie platformu NadjiTuru.rs namenjenu za povezivanje prevoznika sa svim kompanijama kojima je prevoz tereta neophodan.


Razgovarali smo sa Sanjom i saznali šta je to što najčešće pitate kada želite da unapredite sopstveno poslovanje i koja je prava formula za napredak transporta i logistike u Srbiji.  1. Sa kojim izazovima se susrela industrija transporta i logistike u vreme pandemije korona virusa?


Pandemija je prouzrokovala dosta promena, ali nam je takođe i pokazala koliko je važno da se vodi računa o organizaciji poslovanja, zaposlenima i klijentima. Glavni cilj je bio i ostao da se pruži podrška klijentima u ovim teškim vremenima. Da se ponude rešenja koja će omogućiti da se održi poslovanje.

S obzirom da je bilo problema u oblasti transporta i da je pandemija ostavila negativan uticaj, najveći izazov je bila briga kako o zaposlenom tako i o klijentima, jer je poslovanje samo po sebi izazov. U okviru platforme NadjiTuru.rs bilo nam je bitno da se korisnici osećaju sigurno i zadovoljno u svakom trenutku i u svim okolnostima.

Vrlo je važno i da postoji empatija medju ljudima, naročito u ovom periodu, zbog toga smo stalno održavali kontakt sa našim klijentima. Mogli su da nas nazovu ako im je potreban prevoz ili ako traže ture, što je njima bilo od izuzetnog značaja uzimajući u obzir celokupnu situaciju u zemlji i regionu.Šta je platforma NadjiTuru.rs i kako se koristi?
NadjiTuru.rs nudi:

  • najbolje ture
  • sigurna zarada
  • uštedu vremena
  • povratne ture
  • pouzdane prevoznike
  • jednostavna saradnja
  • berzu slobodnih kamiona


2.Na koji način se poslovanje platforme NadjiTuru.rs promenilo pre i posle korona krize?


Industrija transporta i logistike nastavila je sa radom u vreme krize. Naša berza tereta i transporta je od samog početka rešavala probleme i izazove sa kojima se susreću prevoznici. U vreme korona krize je NadjiTuru.rs platforma bila besplatna za korišćenje jer smo želeli da budemo samo pomoć našim auto-prevoznicima, a ne neko ko će finansijski opteretiti već neizvesno poslovanje.

Pridružili smo se inicijativi “Digitalna solidarnost” i pokazali da IT sektor itekako brine o drugima izvan IT zajednice. Samim tim što smo udružili snage da pružimo odgovarajuću podršku našim klijentima, privukli smo dosta novih korisnika. Razlog za to nalazi se u našoj posvećenosti korisnicima i transparentnoj komunikacijom koju ostvarujemo. Naša baza korisnika se povećava iz dana u dan i iz tog razloga, stalno radimo na unapređenju i prilagođavanju naših usluga.


3.Koja su najčešća pitanja koje dobijate od potencijalnih korisnika?


Najčešća pitanja su uglavnom kako mogu da pristupe našoj platoformi, koji su uslovi korišćenja, interesuje ih naš program, kako funkcioniše, kako mogu da se prijave. Ukratko, žele što više da saznaju o našoj aplikaciji. U poslednje vreme, vrlo često dobijam pozive od potencijalnih klijenata koji planiraju da otvore firmu, i na samom početku pokretanja biznisa biraju nas jer su čuli mnogo pozitivnih komentara o berzi transporta. Pitaju za savete, kako možemo da im pomognemo da ostvare sigurnu zaradu i kako mogu da organizuju svoje radno vreme uz pomoć platforme NadjiTuru.rs.


Imam kamion - kako da se registrujem na platformu NadjiTuru.rs?
Registrujte se besplatno i lako. Pronađite turu koju želite da vozite prema vašim uslovima. Dodajte onoliko kamiona koliko posedujete i započnite pretragu postavljenih tura po gradovima. Za otključavanje informacija o turama biće Vam potrebni Točkići.


Otključavanje 1 ture - 50 Točkića
1 Točkić – 1 dinar


4.Koje sugestije dobijate od korisnika internet platforme NadjiTuru.rs direktnim kontaktom?


Svaka sugestija je dobrodošla kako bi smo ostvarili još bolju saradnju na obostrano zadovoljstvo. Svrha postojanja berze za transport jeste zadovoljan korisnik. Svaku sugestiju uvažavamo, promislimo i delamo u cilju što boljeg poslovanja.

Kako bi platforma bila preglednija, uz sugestiju naših prevoznika, promenili smo da korisnici unose mesto utovara, istovara ili samo utovara. Dobili smo predlog da uvedemo listu tura u takozvanom padajućem meniju. Ova informacija preneta je mojim kolegama programerima i dizajnerima i trenutno radimo na tome.

Uglavnom dobijamo reči hvale. Ljudima se dopada ideja “srpske berze tereta i transporta”. Korisnici su prijatno iznenađeni kada čuju da smo IT kompanija BAD SISTEMS iz Niša i da imamo za cilj da budemo dostuni svima – jer naš biznis model podrazumeva zadovoljnog korisnika koji plaća usluge platforme tek kada i on zaradi. Iz tog razloga su naši korisnici zadovoljni uslugama koje pruža NadjiTuru.rs platforma, takođe im se dopada dizajn i naš načina poslovanja.


5.Šta posao Customer Success Manager-a podrazumeva?


CSM, ili menadžer uspeha korisnika, sarađuje sa kupcima putem direktnog kontakta, kako bi osigurao da korisnici dobiju odgovarajuću podršku koja im je potrebna za postizanje njihovih ciljeva. Takođe, vodi potencijalne klijente kroz faze prodaje, uključujući savetovanje i upoznavanje kupca sa proizvodom. Vrlo je bitno da korisnici budu zadovoljni samim korišćenjem tog proizvoda, u ovom slučaju berze transporta.

Svakodnevno prikupljamo sve relevantne informacije, kako bi smo bolje razumeli probleme i izazove sa kojima se susreću korisnici platforme NadjiTuru. Prikupljene informacije prenosim product timu, zatim zajedno radimo na rešavanju problema, otkrivanju i otklanjanju zastoja u funkcionisanju platforme i slično.

Prema nekim istraživanjima, najperspektivniji posao, odnosno posao budućnosti jeste posao CSM-a. U svetu digitalizacije ljudima je neophodan drugi čovek koji razume i zna da objasni kako neka platforma (software) funkcioniše. Iz tog razloga ne čude brojne statistike koje pokazuju perspektivu zanimanja Customer Success Manager-a.


Imam logističku firmu - kako mogu da se registrujem na platformu NadjiTuru.rs?


Nudite turu? U videu ispod pogledajte kako možete da se registrujete i postavite teret na berzu tereta i transporta i ostvarite saradnju sa pouzdanim auto-prevoznicima.
6.Na koji način berza tereta i transporta NadjiTuru.rs može doprineti razvoju transporta i logistike u Srbiji?


 NadjiTuru je prilagođena transportnim firmama, uvoznicima, izvoznicima, auto-prevoznicima, firmama za selidbu i prevoz robe, špediterskim firmama. Svako od njih može da organizuje svoju radnu nedelju kako mu najviše odgovara, i da pored posla ima vremena da se posveti svojoj porodici i prijateljima. To je jedan od načina na koji doprinesimo zajednici i pomažemo u organizaciji njihovih poslovanja.

Ponudili smo novu opciju dodatne zarade na platformi NadjiTuru.rs - berzu slobodnih kamiona. Mogućnost sigurne zarade, transparentnost poslovanja i nove poslovne saradnike je ono što doprinosi da platforma uliva sigurnost i poverenje korisnicima, i čini je jednostavnom i modernom za korišćenje.

 Privreda u Srbiji i razvoj transporta i logistike zavisi samo od nas koji u ovu industriju verujemo. Predanost poslu, posvećenost uspehu i zadovoljstvu svih korisnika NadjiTuru.rs je ključ promena i razvoja kojem želimo da svedočimo. Svaki početak je težak, ali lični osećaj zadovoljstva nakon dobro obavljenog posla je ono što mene motiviše da nastavim u istom pravcu.


Imate prazan kamion - postavite ga na berzu slobodnih kamiona i zaradite
Auto-prevoznici od sada imaju novu mogućnost zarade - dodavanjem slobodnog kamiona na platformu mogu zaraditi 20 Točkića nakon ugovorene ture.


Kako do praznog kamiona? Nađite slobodan kamion na berzi kamiona
Potreban Vam je prazan kamion? Otključajte informacije o slobodnim kamiona za samo 50 Točkića, nakon besplatne registracije na platformu NadjiTuru.rs


Zašto postoji berza tereta i transporta NadjiTuru.rs?


Berza tereta i transporta postoji već dve godine i iz dana u dan broji sve veći broj korisnika od auto-prevoznika do firmi kojima je prevoz tereta potreban. Ukoliko se selite, imate potrebu za izvozom robe i prevozom tereta iz jednog grada u drugi - registrujte se na NadjiTuru.rs i ostvarite sigurnu saradnju sa proverenim prevoznicima.


7.Koji je osnovni cilj i ideja berze tereta i transporta?


Osnovni cilj je da se digitalizuje i pojednostavi organizacija transporta, da se transportni procesi obavaljaju na jednom mestu. Ujedno i povezivanje vozača sa velikim brojem logističkih firmi. Zahvaljujući digitalnoj platformi NadjiTuru, poslovanje postaje sve brže i lakše. Ideja je da doprinesemo razvoju malih i srednjih preduzeća u Srbiji i da se ostvari zdrava konkurentnost na tržištu.


8.Koje su povratne informacije koje dobijate od kamiondžija u vezi partnersta NadjiTuru.rs i OTP banke?


Saradnja sa OTP bankom, je obezbedila mogućnost da na našoj platformi, po najpovoljnijim uslovima kreiranim za oblast transporta, klijenti dođu do novih vozila uz lizing ponudu, besplatno održavanje računa uz Biznis Klasik i Biznis Praktik tekuće račune za prvih 6 meseci. OTP banka je kreirala još mnogo posebnih ponuda za prevoznike i bankarskog savetnika fokusiranog na unapređenje sopstvenih biznisa.

Komentari su pozitivni, korisnici javlljaju da im se dopada ideja i saradnja sa OTP bankom. Posebno izdvajaju koliko im znači mogućnost proširenja voznog parka i sopstvenog poslovanja, kao i poklona od dodatnih 500 točkića za otključavanje 10 tura nakon registracije na berzu tereta i transporta NadjiTuru.rs i otvaranje računa u OTP banci. Naravno, sama saradnja sa pouzdanim partnerima kao što je OTP banka uliva dodatno poverenje i zahvaljujući tome nas naši novi klijenti rado preporučuju svojim kolegama i prijateljima.


USPEŠNO POSLOVANJE - NAŠA BRIGA


Za uspešno poslovanje neophodni su pouzdani partneri koji misle na unapređenje vašeg biznisa. U vremenu punom izazova pored posla trebalo bi pronaći vremena i za nešto drugo. Sanja u slobodno vreme voli da provodi vreme sa prijateljima i porodicom.


Apsolvent je na Fakultetu Zaštita na radu u Nišu, a za sebe kaže da je oduvek bila pričljiva što je usmerilo na posao Customer Success Manager-a. Voli svoj posao jer ima mogućnost da pomogne svojim savetima, pozitivnim stavom i umećem aktivnog slušanja ljudi u teškim vremenima.


Iz razgovora sa klijentima načila je mnogo korisnih stvari koje može praktično da primeni u životu, a motivaciju za napredovanje na poslu nalazi u dobrim međuljudskim odnosima i podršci koju dobija od kolega iz BAD tima.


Uz malo truda, mnogo rada i podršku poslovnih partnera uspeh svakog posla je zagarantovan. Cilj berze tereta i trasnporta je zadovoljan korisnik i zato registrujte se već danas i ostvarite brojne povoljnosti. Pogledajte ponudu OTP banke koju su napravili po meri korisnika NadjiTuru.rs platforme.


A ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi platforme NadjiTuru.rs nazovite 062/244167 i javiće Vam se uvek prijatna i predusretljiva Sanja da odgovori na sva vaša pitanja.

Podeli ovaj blog